Pekdoğan: Herkese teşekkür ederim”

Pekdoğan:  Herkese teşekkür ederim”

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan yaptığı açıklamada yapılan tüm çalışmalara rağmen seçimi kazanamadıklarını, bu durumu Allah'ın takdiri olarak değerlendirdiğini ifade etti.


KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN
Pekdoğan, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bu bir seçim, bu bir yarış. Biz kazanabilirdik. Ama halkımız böyle uygun gördü. Bu durumda kazanan arkadaşımızı tebrik etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Başkan seçilen arkadaşımıza ve Kırıkkale’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HER ZAMAN KIRIKKALE’DEYİM
Doğduğu günden beri yaşadığı şehir olan Kırıkkale’den hiçbir zaman uzaklaşmayı düşünmediğini ifade eden Pekdoğan, “En baştan beri her seferinde söylüyorum, Kırıkkale benim memleketim. Dün de Kırıkkale’deydim, bugün de Kırıkkale’deyim, yarın da Kırıkkale’de olacağım. Seçimi kazanmış ya da kaybetmiş olmamız bu durumu değiştirmez. Her zamanki gibi Kırıkkale halkı beni yine caddelerde, sokaklarda, çay ocaklarında görebilecekler. Çalışma ofisim her zaman olduğu gibi halkımın hizmetinde olacak” dedi.

HERKESE MİNNETTARIM
Seçim çalışmaları sırasında kendisine destek olan herkese minnettar olduğunu ifade eden Pekdoğan sözlerini şöyle tamamladı: “Bu bir yarıştır. Bu yarışta desteklerini esirgemeyen, gecesini gündüzüne katan, evinden çok bu seçimi kazanabilmemiz için çalışan erkek kadın, genç ihtiyar, çoluk çocuk tüm dostlarıma teşekkür ederim. Kırıkkale’nin yeniden şekillenebilmesi için, başka siyasi partilerden ve gruplardan gelerek bizimle birlikte hareket eden abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim. Benim hiç kimseye bir kırgınlığım, dargınlığım yok. İnşallah ben de kimseyi kırmamışımdır. Bu vesileyle, tüm Kırıkkale halkına sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız